Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס יוגורט עדשים חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס



מצרכים:

1 כוס יוגורט עיזים / יווני

2 ביצי חופש אורגניות

2 כפות חמאת בוטנים 

1/4 כוס שמן זרעי ענבים / כל שמן בריא אחר

1 כף תמצית וניל

1/4 כוס סירופ קוקוס (או כל סירופ ממתיק אחר לטעמכם)

1 כוס קמח עדשים

1/2 כוס קמח שקדים

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כפית סודה לשתייה

1 כוס שוקולד צ׳יפס 

אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה והסודה לשתייה ומניחים בצד.

2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הוניל, היוגורט, הסירופ והשמן.

3. מאחדים בין התערובות (שימו לב לא לערבב יותר מדי!)

4. מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים.

5. משמנים תבניות מאפינס/קאפקייקס, ויוצקים לתוכן את הבלילה עד 3/4 גובה.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 20 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: