Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

ארטיק אבטיח וחלב קוקוס


נכון שאפשר לאכול את האבטיח כמו שהוא, אבל בקיץ החם הזה גם בערב כשממש מתחשק לנו משהו קר ומרענן, וממש אין לנו כוח להתחיל לחתוך אבטיח - ארטיק אבטיח הוא הפתרון המושלם!

מצרכים:

1/4 אבטיח גדול / 4-5 כוסות אבטיח פרוס לקוביות

סירופ מייפל

1/4 כפית תמצית וניל

1 כוס חלב קוקוס

* אפשרות: כף זרעי צ׳יה

אופן הכנה:

1. פורסים את האבטיח לקוביות, מכניסים למיכל ומקפיאים למשל 6-8 שעות.

2. מעבירים את האבטיח הקפוא לבלנדר, ומפעילים בכמה פולסים קצרים. ממשיכים לטחון את האבטיח עד שמתקבל מרקם את מחית.

3. מוסיפים את החלב קוקוס, המייפל, הוניל והצ׳יה ומערבבים במשך שקה נוספת.

4. מעבירים את התערובת לתבניות ארטיק ומקפיאים למשך 6-8 שעות.

* נכנסים לבריכה, אוכלים ארטיק ונהנים ;)

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: