
מצרכים לתחתית:
½ כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
¾ כוס קמח אגוז הנמר / שקדים
1 כף זרעי פשתן טחונים / 1 ביצה לגרסה הלא טבעונית
3 כפות סירופ קוקוס / אגבה / סילאן
¼ כוס קקאו אורגני
3 כפות שמן קוקוס מומס
3 כפות חלב שקדים
מצרכים למוס טופו שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר 70%
1 יח׳ טופו Firm - 350 גר׳
1 כף סירופ קוקוס / אגבה / סילאן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון
אופן הכנה:
1. מכינים את התחתית: בתוך מעבד מזון מערבבים את כל המצרכים במשך 2 דקות.
2. מוציאים את הבצק מהמעבד מזון ולשים ביד. מקפיאים ל-5 דקות ובינתיים משמנים ומקמחים תבנית פאי.