Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

פאי שוקולד ללא גלוטן טבעוני


מצרכים לתחתית:

½ כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

¾ כוס קמח אגוז הנמר / שקדים

1 כף זרעי פשתן טחונים / 1 ביצה לגרסה הלא טבעונית

3 כפות סירופ קוקוס / אגבה / סילאן

¼ כוס קקאו אורגני

3 כפות שמן קוקוס מומס

3 כפות חלב שקדים

מצרכים למוס טופו שוקולד:

300 גרם שוקולד מריר 70%

1 יח׳ טופו Firm - 350 גר׳

1 כף סירופ קוקוס / אגבה / סילאן

1 כפית תמצית וניל

1 כפית מיץ לימון

אופן הכנה:

1. מכינים את התחתית: בתוך מעבד מזון מערבבים את כל המצרכים במשך 2 דקות.

2. מוציאים את הבצק מהמעבד מזון ולשים ביד. מקפיאים ל-5 דקות ובינתיים משמנים ומקמחים תבנית פאי.