Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת טרמיסו עם קרם קוקוס ומסקרפונה

June 11, 2019

 

מצרכים:

אריזת ביסקוויטים ביצים 400 גרם

½ כוס קפה אספרסו חזק (פושר)

לקרם:

750 גרם קרם מסקרפונה למריחה

1 ו ½ כוסות שמנת מתוקה או קרם קוקוס 22% שומן

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קפה נמס / טחון

4 כפות סירופ אגבה / דבש / מייפל (אפשר להוסיף יותר – לטעמכם)

* אופציה: ½ כפית תמצית רום

* לקישוט: ¼ כוס אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

  1. לטבול את הביסקוויטים בתוך הקפה ולהניח על משטח נייר אפיה, לשמור במקרר בזמן הכנת הקרם.

  2. מכינים את הקרם: בתוך קערת מיקסר מערבלים את כל המצרכים חוץ מאבקת הקקאו.

  3. מסדרים את הביסקוויטים לאורך בתוך תבנית אינגליש קייק, מורחים מעל את הקרם, מעל שכבת ביסקוויטים נוספת, ומעל עוד שכבת קרם.

מפזרים קקאו מעל

 

 

 

 

 

תגיות:

Please reload

עוגיות שיבולת שועל שוקולד

March 19, 2020

כדורי תמרים ושוקולד מדגני בוקר

March 19, 2020

קרפ חומוס ושיבולת שועל ללא גלוטן לפסח

March 19, 2020

1/2
Please reload