Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

רפאלו ביתי עם חלב מרוכז וקרם קוקוס


מצרכים:

200 גרם חלב מרוכז

200 גרם שמן קוקוס או ממרח קוקוס אורגני של נוטרה זן

200 גרם קוקוס טחון

200 גרם קרם קוקוס אורגני של נוטרה זן

4 כפות סירופ מייפל או סירופ קוקוס של נוטרה זן

1/2 כוס אגוזי לוז קלויים שלמים

לציפוי: 200 גרם שוקולד חלב אורגני איכותי

לקישוט: שברי גרנולה, קורנפלקס, עוגיות, פצפוצי אורז, קוקוס - קצוצים

אופן הכנה:

1. ממיסים את השמן או הממרח קוקוס.

2. מורידים מהאש ויוצקים לתוכו את החלב המרוכז, מערבבים ומפזרים לתוך התערובת את הקוקוס הטחון.

3. מוסיפים את הקרם קוקוס והסירום, מערבבים ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.

4. מוציאים את התערובת מהמקרר, לוקחים אגוז לוז וכף מהתערובת ויוצרים כדור כאשר בתוכו נמצא האגוז. מכדררים בתוך התערובת הקריספית - האורז או הקורנפלקס עד שכל הכדור מכוסה.

5. מניחים את הכדורים אחד ליד השני על גבי משטח / נייר אפיה.

6. ממיסים את השוקולד הלבן וטובלים את הכדורים בשוקולד, מפזרים קוקוס טחון מעל ומכניסים למקרר להתקשות.

7. ניתן לאחסן עד 5 ימים במקרר.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: