Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

קרוסטטה שזיפים מקמח שקדים להכנה מהירה



לעצלנים מבינינו :)

ניתן לקנות בצק עלים שמרים קפוא ורק למלא בשזיפים


מצרכים לבצק:

1 כוס קמח שקדים

3/4 כוס קמח כוסמין

1/4 כוס סוכר קוקוס / 1/8 כוס אגבה או מייפל

1/2 כפית מלח

1/2 כוס חמאת קוקוס מומסת

1 כף קרם קוקוס 22%

1 כף מים קרים


לשזיפים:

6-8 שזיפים

1/4 כוס סוכר קוקוס

1 שפית קינמון

1 כפית לימון

1 כפית גרידת לימון

1 כפית קורנפלור או arowroot

אופן הכנה:

  1. מכניסים את כל הרכיבים של הבצק לתוך מעבד מזון ומפעילים.

  2. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ בצורת עיגול ומניחים בצד.

  3. מכינים את השזיפים: פורסים את השזיפים ומערבבים עם כל הרכיבים.

  4. מפזרים את השזיפים במרכז הבצק ומכסים עם הקצוות.

  5. משמנים מעט ומברישים בביצה טרופה את הקצוות. מפזרים מעט סוכק קוקוס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, אופים במשך 10 דקות ומנמיכים את החום ל-180 מעלות, אופים במשך 20 דקות נוספות.


© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: