Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת בוטנים בננה ושוקולד טבעונית ללא גלוטן


אז מה צריך?

3 בננות קטנות בשלות

1/3 כוס ממרח אגוזי אדמה של שקד תבור

2 כפות זרעי פשתן + 6 כפות מים

(או 2 ביצים)

2 כוסות קמח שקדים

1/4 כוס סירופ אגבה או לתת אורז (אפשר מולסה או סילאן)

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון טחון

100 גרם שוקולד מריר 85%-100% של שקד תבור


אופן הכנה:

1. מועכים את הבננות. מעבירים לקערה.

2. מערבבים את הפשתן והמים ומניחים בצד ל-5 דקות.

3. מכניסים את שאר המרכיבים לקערה, מוסיפים את הפשתן ומערבבים היטב.

4. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, ואופים במשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.



#בננה #חמאתבוטנים #שוקולד #עוגות #פסח #ללאגלוטן #טבעוני

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: