Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס דאבל שוקולד מקמח מצה


מצרכים:

1 כוס (240 מ״ל) קרם קוקוס אורגני טבעוני של נוטרה זן 1 כוס קמח מצה לעוגות

1 כף אבקת אפיה ללא אלומיניום

5 ביצי חופש אורגניות

2 כפות שמן חמניות אורגני לא מזוכך של נוטרה זן

10 כפות אבקת שוקוצ׳יק של נוטרה זן

1/4 כוס סירופ קוקוס אורגני של נוטרה זן

1 כפית מחית וניל

1/4 כפית מלח

1/3 כוס שוקולד צ׳יפס

אופן הכנה:

1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת שוקוצ׳יק והמלח.

2. שוברים את הביצים אחת אחת לתוך התערובת ומערבלים.

3. מוסיפים את הסירופ קוקוס, הוניל והקרם קוקוס ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

4. את השוקולד צ׳יפס מערבבים בעזרת כף לתוך ההתערובת.

5. משמנים תבניות מאפינס ויוצקים לתוכם את הבלילה עד 1 ס״מ מגובה התבנית.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא לח אבל נקי.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: