Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת שוקולד תפוזים מקמח שיבולת שועל



מצרכים:

¾ כוס קמח שיבולת שועל

(או ½ כוס קמח רגיל + ¼ כוס קמח שיבולת שועל)

6 כפות קקאו אורגני

¾ כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

¾ כפית סודה לשתייה

¾ כוס סוכר קוקוס

1 ביצה אורגנית

½ כוס משקה שקדים או קוקוס

¼ כוס שמן זרעי ענבים או כל שמן בריא אחר

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון טחון

½ כוס מיץ תפוזים סחוט

2 כפות גרידת תפוז


תוספות אופציונאליות:

½ כוס שוקולד צ׳יפס מריר

¼ כוס קליפת תפוז מיובשת קצוצה

לגרסה עם הרבה חלבון:

½ כוס קמח שיבולת שועל

¼ כוס קמח עדשים

6 כפות קקאו אורגני

¾ כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

¾ כפית סודה לשתייה

½ כוס סירופ אגבה / לתת אורז / סירופ קוקוס

1 ביצה אורגנית

½ כוס משקה חלב מועשר בחלבון

¼ כוס שמן בוטנים

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון טחון

½ כוס מיץ תפוזים סחוט

2 כפות גרידת תפוז

תוספות אופציונאליות:

½ כוס שוקולד צ׳יפס מריר

¼ כוס קליפת תפוז מיובשת קצוצה

אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה, הסודה, הקקאו, הסוכר והקינמון.

2. בקערה נפרדת טורפים את הביצה עם משקה השקדים, ה