Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

בראוניז שיבולת שועל ופטל


בראוניז פטל משיבולת שועל

מצרכים: גודל תבנית 20 ס״מ x 16 ס״מ)

3/4 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

1/2 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית מלח

2 כפות קקאו

1/4 כוס סירופ אגבה או מייפל

3 ביצים אורגניות בטמפ׳ החדר

גרגירים מ-1 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל

1/2 כוס שמן קוקוס מומס

3/4 כוס (80 גרם) שוקולד מריר 70%, קצוץ או שבור לקוביות

1/4 כוס תה בטעם פטל, בטמפרטורת החדר

3/4 כוס פטל קפוא

שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-175 מעלות, ומשמנים את התבנית.

2. שמים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח, והקקאו, מערבבים ומניחים בצד.

3. שמים את השוקולד בקערה וממיסים בשיטת בן מארי.