
מצרכים: גודל תבנית 20 ס״מ x 16 ס״מ)
3/4 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
2 כפות קקאו
1/4 כוס סירופ אגבה או מייפל
3 ביצים אורגניות בטמפ׳ החדר
גרגירים מ-1 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס שמן קוקוס מומס
3/4 כוס (80 גרם) שוקולד מריר 70%, קצוץ או שבור לקוביות
1/4 כוס תה בטעם פטל, בטמפרטורת החדר
3/4 כוס פטל קפוא
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-175 מעלות, ומשמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח, והקקאו, מערבבים ומניחים בצד.
3. שמים את השוקולד בקערה וממיסים בשיטת בן מארי.