Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

סקונס שיבולת שועל ואכמניות לארוחת בוקר בריטית טעימה ובריאה ללא גלוטן


סקונס שיבולת שועל ואכמניות לארוחת בוקר בריאה

מצרכים:

1/2 2 כוסות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

1/2 1 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כוס שמן קוקוס מומס

גרידה מלימון אחד

1/4 כוס סירופ אגבה / לתת אורז / מייפל

1/2 כוס קרם קוקוס 22% שומן

2 כפות מיץ לימון סחוט

1 כוס אכמניות ג׳מבו קפואות (לשמור בינתיים במקפיא)

1 כפית תמצית וניל


אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה וגרידת הלימון בתוך מעבד מזון.

2. מוסיפים את השמן קוקוס המומס וממשיכים לערבב עד שמתקבלים פירורים.

3. מכניסים את כל שאר המרכיבים למעבד (חוץ מהאכמניות) ומערבבים עוד דקה.

4. עוצרים ומוסיפים את האכמניות (חשוב שיצאו עכשיו מהמקפיא). מערבבים ממש מעט ובעדינות שהבצק לא יתפוס את הצבע.

5. יוצרים כדור בצק ומניחים אותו על מגש מרופד בנייר אפייה.

6. משטחים את הכדור לצורת עיגול בעובי של 1.5 - 2 ס״מ. 

7. בערת חתכן פיצה פורסים את הבצק למשולשים ומפרידים ביניהם.

8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 18 דקות או עד שהבצק מזהיב.

9. מצננים, ומקשטים מעל כם סירופ פטל או אכמניות.




#עוגות #בוקר #ארוחתבוקר #ללאגלוטן #אכמניות #שיבולתשועל


© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: