Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיות שוקולד מרשמלו מקמח שיבולת שועל ועדשים שהילדים נמסים מהן / גם ורסיה טבעונית



שוב לא הספקתי לצלם כי הן פשוט נחטפו ישר מהתנור :)


הלכתי הפעם על מרשמלו טבעוני מיני, הוא גם פחות מתוק בעיני.


מצרכים:

1 כוס קמח שיבולת שועל

1/2 כוס קמח עדשים

1/3 כוס קקאו אורגני

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית קינמון

2/3 כוסות שמן זרעי ענבים / שמן זית

1/2 כוס סוכר קוקוס אורגני

2 ביצים (או 2 כפות זרעי פשתן טחון + 6 כפות מים)

2 כפיות תמצית וניל

1 כוס מרשמלו מיני טבעוני

1 כוס שוקולד צ׳יפס 60% קקאו איכותי


לקישוט:

מלח גס

שקדים קצוצים

שוקולד M&m's


אופן הכנה:

  1. מערבבים את הקמחים עם הסודה, הקקאו והקינמון.

  2. מוסיפים את הביצים, הוניל, השמן והסוכר וממשיכים לערבב.

  3. מפזרים פנימה את השוקולד צ׳יפס והמרשמלו מיני ומערבבים בעזרת כף אן עם הידיים.

  4. יוצרים כדורים קטנים בגודל כף ומועכים מעט, מניחים על גבי משטח עם נייר אפייה עם מרווחים של 5 ס״מ ביניהם.

  5. אופנים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 10 דקות.



© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: