
מצרכים לתחתית:
1 כוס גרנולה ביתית + 1 כף שמן קוקוס מומס
עכשיו מעלה לסטורי מתכון לגרנולה, אל תפספסו!
אכניס אותו גם ל-Highlight של שבועות
ותמיד תוכלו למצוא גם בבלוג תחת ארוחות בוקר :) לעוגת קשיו:
2 כוסות קשיו נא
1/2 כוס קרם קוקוס 22% שומן (יש לאחסן במקרר כ-24 שעות לפני השימוש)
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
1/3 כוס סירופ אגבה / לתת אורז
או 1/8 כוס אריתריתול טחון לאבקה
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף מחית וניל
לצבע הסגול:
אופציה 1: 1 כף אבקת Maqui
אופציה 2: 1 כף אבקת אסאי
אופציה 3: 1/4 כוס אכמניות קפואות
לשכבת קונפיטורת האכמניות:
1 כוס אכמניות קפואות
1 כף מיץ לימון
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית וניל
1 כף סירופ אגבה / לתת אורז
1 כף זרעי צ׳יה
אופן הכנה:
1. מערבבים את הגרנולה עם שמן הקוקוס, מעבירים לתוך תבנית עגולה בקוטר 16 ס״מ ומהדקים היטב. מעבירים למקפיא.
ובינתיים:
1. משרים את הקשיו בתוך מים במשך כ-6 שעות עד שהוא מתרכך.
2. מעבירים את הקשיו לתוך בלנדר, מוסיפים את שמן הקוקוס, קרם הקוקוס (יש להשתמש רק בקרם הסמיך, ללא הנוזל), הסירופ, הלימון והוניל ומפעילים בפולסים קצרים