Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קשיו, עם אבקת קסמים סופר פוד סגולה מפרי הMaqui טבעונית



מצרכים לתחתית:

1 כוס גרנולה ביתית + 1 כף שמן קוקוס מומס

עכשיו מעלה לסטורי מתכון לגרנולה, אל תפספסו!

אכניס אותו גם ל-Highlight של שבועות

ותמיד תוכלו למצוא גם בבלוג תחת ארוחות בוקר :) לעוגת קשיו:

2 כוסות קשיו נא

1/2 כוס קרם קוקוס 22% שומן (יש לאחסן במקרר כ-24 שעות לפני השימוש)

1/4 כוס שמן קוקוס מומס

1/3 כוס סירופ אגבה / לתת אורז

או 1/8 כוס אריתריתול טחון לאבקה

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כף מחית וניל


לצבע הסגול:

אופציה 1: 1 כף אבקת Maqui

אופציה 2: 1 כף אבקת אסאי

אופציה 3: 1/4 כוס אכמניות קפואות


לשכבת קונפיטורת האכמניות:

1 כוס אכמניות קפואות

1 כף מיץ לימון

1 כפית קינמון טחון

1/2 כפית וניל

1 כף סירופ אגבה / לתת אורז

1 כף זרעי צ׳יה


אופן הכנה:

1. מערבבים את הגרנולה עם שמן הקוקוס, מעבירים לתוך תבנית עגולה בקוטר 16 ס״מ ומהדקים היטב. מעבירים למקפיא.

ובינתיים:

1. משרים את הקשיו בתוך מים במשך כ-6 שעות עד שהוא מתרכך.

2. מעבירים את הקשיו לתוך בלנדר, מוסיפים את שמן הקוקוס, קרם הקוקוס (יש להשתמש רק בקרם הסמיך, ללא הנוזל), הסירופ, הלימון והוניל ומפעילים בפולסים קצרים