
מצרכים:
4 תפוחי אדמה גדולים
3 ביצים
1 כוס קמח כוסמין לבן
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
½ כפית מלח
¼ כוס שמן חמניות אורגני / שמן זית
למילוי:
1 קופסת שימורים פטריות
½ בצל
אופן הכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים.
2. מסננים היטב את המים ומועכים לפירה.
3. בתוך קערת מיקסר טורפים את הפירה עם הביצים.
4. מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפיה ושמן ומערבלים עד שמתקבל בצק רך למגע.
5. מכסים במגבת ומשאירים בצד למשך 30 דקות.
6. בינתיים מטגנים על מחבת את הפטריות והבצל. (אני השתמשתי בשמן זית).