Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קינדר שוקולד מקמח כוסמין לילדים


מצרכים:

3 ביצי חופש אורגניות

¾ כוס שמן קוקוס

¼ כוס סירופ אגבה / מייפל / קוקוס

¼ כוס סוכר קוקוס / קנים אורגני

1 כפית תמצית וניל

1 ו-1/3 כוסות תה ארל גריי / וניל / מסאלה / קפה

2 כוסות קמח כוסמין

1 ו-¼ כפיות סודה לשתיה

¼ כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

2/3 כוסות אבקת קקאו אורגנית

½ כוס שוקולד צ׳יפס מריר / שוקולד קינדר מרוסק גס

לקרם:

2 פחיות קרם קוקוס 22% שומן (להשרות 48 שעות במקרר לפני השימוש)

100 גרם שוקולד מריר / שוקולד קינדר מומס בשיטת בן מארי

3 כפות שמן קוקוס מומס

* אופציה: 2 כפות אבקת סוכר / אבקת סוכר קוקוס (לקרם יציב יותר)

לקישוט:

קינדר היפו, ביצת הפתעה, סוכריות קינדר, וופלים, אצבעות שוקולד.

אופן הכנה:

  1. 1. בתוך קערת מיקסר טורפים את הביצים, השמן, הסירופ, הסוכר, הוניל והתה.

  2. 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח.

  3. 3. מוסיפים תוך כדי ערבול את הסודה, אבקת האפיה והקקאו וממשיכים לערבב.

  4. 4. כשהתערובת אחידה מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומעבירים לתבנית משומנת בקוטר 20 ס״מ.

  5. 5. אופים בחום של 176 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים.

  6. 6. הכנת הקרם: פותחים את פחית הקרם מלמטה בעדינות ומשתמשים רק בקרם המוצק (ללא המים). מערבבים את כל החומרים של הקרם ומזלפים על העוגה.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: