Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קפה קטו דלת קלוריות ודלת פחמימות ללא גלוטן



מצרכים:

2 כוסות קמח שקדים

1/4 כוס קמח קוקוס

1/4 כוס סטיביה / אריתריתול

או 1/2 כוס סוכר קוקוס / סוכר קנים אורגני

2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום

2 כפות קפה נמס טחון לאבקה (אני השתמשתי בנטול קפאין)

1 כפית קינמון טחון

1 כפית הל טחון

3 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס שמן קוקוס מומס / כל שמן בריא אחר

1/3 כוס חלב שקדים / חלב אחר

אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים עם הוניל, השמן והחלב.

2. מוסיפים את הקמחים, הממתיקים, אבקת אפייה וכל התבלינים ומערבבים היטב.

3. משמנים תבנית 16 ס״מ מלבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.




© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: