Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

קבבים הכי ישראליים שיש

מצרכים:

1 קילו בשר עגל (צלעות עגל) טחון פעמיים

300 גרם שווארמה הודו טחון

12 כפות מים

1 כפית וחצי סודה לשתיה

10 שיני שום כתוש

פלפל שחור ומלח לפי טעם

פטרוזיליה לפי הטעם

2 בצלים גדולים קצוצים דק מאוד ומטוגנים קלות

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים ומכניסים למקרר למשך שעה.

2. מרטיבים את הידיים ומכינים קבבים לפי הצורה שאתם אוהבים.

3. צולים על הגריל או מחבת פסים כ3 דקות מכל צד.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: