Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

קרפ מקמח קוקוס ללא גלוטן עם תפוחים מקורמלים


מצרכים‭ ‬לקרפ‭:‬

1/2‬ כוס‭ ‬קמח‭ ‬קוקוס‭

2‭‬ כפות‭ ‬קמח‭ ‬טפיוקה

6‭‬ ביצים‭ ‬אורגניות

1/2‭‬ כוס‭ ‬חלב‭ ‬שקדים

1/2‬ כוס‭ ‬תה‭ ‬קר‭ ‬בטעם‭ ‬דבש

1‬ כפית‭ ‬מיץ‭ ‬לימון‭ ‬טבעי

1/2‬ כפית‭ ‬תמצית‭ ‬וניל‭ ‬טהורה

4‭‬ כפות‭ ‬שמן‭ ‬קוקוס‭ ‬אורגני‭ ‬מומס

1 כף דבש טהור

אופן‭ ‬הכנה‭:‬

1. מערבבים‭ ‬את‭ ‬קמח‭ ‬הקוקוס‭ ‬והטפיוקה‭ ‬ומניחים‭ ‬בצד‭.‬

2. בקערה‭ ‬נפרדת‭ ‬טורפים‭ ‬את‭ ‬הביצים‭.‬

3. ‬מוסיפים‭ ‬את‭ ‬שאר‭ ‬החומרים‭ ‬הרטובים‭ ‬לתערובת‭ ‬הביצים‭ ‬ומערבבים‭ ‬היטב‭.‬

4. ‬מאחדים‭ ‬את‭ ‬תערובת‭ ‬הביצים‭ ‬עם‭ ‬הקמחים‭, ‬ונותנים‭ ‬לבלילה‭ ‬לעמוד‭ ‬על‭ ‬השיש‭ ‬למשך 5-10 ‬דקות‭.‬

5. משמנים‭ ‬מחבת‭ ‬עם‭ ‬שמן‭ ‬קוקוס‭ ‬ומחממים‭ ‬היטב‭. ‬

6. ‬יוצקים‭ ‬כמות‭ ‬של‭ ‬3/4‭ ‬מצקת‭ ‬במרכז‭ ‬המחבת‭ ‬ומפזרים‭ ‬את‭ ‬הבלילה‭ ‬על‭ ‬פני‭ ‬כל‭ ‬השטח. ‬מטגנים‭ ‬1-2‭ ‬דקות‭ ‬ומסובבים‭.‬

7. ‬מטגנים‭ ‬דקה‭ ‬נוספת‭, ‬ועורמים‭ ‬את‭ ‬הקרפים‭ ‬אחד‭ ‬על‭ ‬השני‭ ‬בצלחת‭.‬

מצרכים‭ ‬לתפוחים‭ ‬המקורמלים‭:‬

2‬ כוסות‭ ‬תפוח‭ ‬גרנד‭ ‬סמיט‭ ‬ירוק‭ ‬

4‭‬ כפות‭ ‬שמן‭ ‬קוקוס‭ ‬אורגני

4‭‬ כפות‭ ‬סירופ‭ ‬קוקוס‭

1/2‬ כפית‭ ‬קינמון‭ ‬טחון

אופן‭ ‬הכנה‭:‬

1. פורסים‭ ‬את‭ ‬התפוחים‭ ‬לקוביות‭ ‬קטנות‭.‬

2. ממיסים‭ ‬את‭ ‬שמן‭ ‬הקוקוס‭ ‬בתוך‭ ‬סיר‭ ‬קטן‭.‬

3. מוסיפים‭ ‬את‭ ‬התפוחים‭, ‬הסירופ‭ ‬והקינמון‭ ‬ומערבבים‭ ‬על‭ ‬אש‭ ‬בינונית‭ ‬במשך‭ ‬10‭ ‬דקות‭ ‬עד ‬שמתקבלים‭ ‬תפוחים‭ ‬מקורמלים‭. ‬

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: