Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

7 פנקייקים בריאים לפסח





1. פנקייק קטו אכמניות שקדים עם חלבון

מצרכים:

1/2 1 כוסות קמח שקדים

1/2 כוס אבקת חלבון אפונה / אבקת חלבון

1/2 1 אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כפית קינמון טחון

3 ביצים

2/3 כוס חלב שקדים

1/2 כוס אכמניות קפואות


אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה והקינמון.

2. מוסיפים את הביצים והחלב שקדים ומערבבים היטב.

3. מפזרים את האכמניות ומקפלים אותן פנימה.

4. משמנים ומחממים מחבת פנקייקים, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

5. מטגנים משני הצדדים ועורמים את הפנקייקים אחד מעל השני.


2. פנקייק שוקולד מקמח קוקוס ללא גלוטן

מצרכים:

2 בננות בשלות מעוכות (אני משתמשת במזלג)

4 ביצים

2 כפות חלב קוקוס או משקה שקדים

2 כפיות סירופ מייפל

2 כפות ממרח שקדים

1/2 כפית אבקת אפיה

4 כפות קמח קוקוס

2 כפות + 2 כפיות קקאו

לריבה:

2 כפות זרעי צ'יה

כוס פטל קפוא

1 כף סירופ מייפל

תוספת: שוקולד מריר בטעם פטל

אופן הכנה: