Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קרמבל קטו אכמניות, שקדים וקוקוס ללא גלוטן, טבעונית, ללא סוכר + English


עוגת פירורים קרמבל קטו ללא גלוטן ללא סוכר טבעונית לפסח

מצרכים לתערובת האכמניות:

1 כוס אכמניות קפואות

1/8 כוס ממתיק מונק / אריתריתול

2 כפיות קמח קוקוס

2 כפות מים

.

לגרסה הרגילה:

1/8 כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים

.

מצרכים לקלתית:

1/2 1 כוסות קמח שקדים

3/4 כוס קוקוס טחון

2 כפות קמח קוקוס

1/3 כוס ממתיק מונק / אריתריתול

(או לגרסה הרגילה: סוכר קוקוס / קנים)

6 כפות שמן קוקוס מומס

1 כפית תמצית וניל

1 כפית גרידת לימון

1/2 כפית קינמון טחון

.

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים של תערובת האכמניות ומניחים בצד.

2. מאחדים בין הקמחים והקוקוס הטחון.

3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת פירורים.

4. מחצית מהתערובת משטחים על גבי תבנית פאי או תבנית אפייה מלבנית 16X16 ס״מ.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 10 דקות, ומוציאים.

6. מערבבים מחצית מהפירורים הנותרים עם האכמניות ומפזרים באופן אחיד מעל הקלתית האפויה.

7. ואת הפירורים הנותרים מפזרים בעדינות מעל.

8. אופים במשך 10-15 דקות נוספות או עד שהפירורים מזהיבים.

9. מוציאים מהתנור, מקררים ומגישים עם גלידה קרה.