Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

לביבות קוטג׳ מקמח מצה לארוחת בוקר מפנקת בחול המועד


מצרכים ל-10-12 יח׳:

2 גביעי (250 ג׳) קוטג׳ (סה״כ 500 גר׳) - השתמשתי ב9%

2 ביצי חופש אורגניות

3 כפות סירופ מייפל או סילאן

1 כפית תמצית וניל טהורה

1/2 כוס קמח מצה לעוגות

1/2 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

קורט מלח

לקישוט:

מייפל

פטל

בננה

אגוזים

קוקוס

דבש

אופן הכנה:

1. מעבירים את הקוטג׳ לתוך מעבד מזון ומפעילים למשך דקה-שתיים עד שמרקם הקוטג׳ הופך לחלק ללא גושים.

2. מוסיפים את הביצים, המייפל והוניל וממשיכים לערבב.

3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והמלח ומאחדים עם תערובת הקוטג׳ בתוך המעבד מזון.

4. משמנים מחבת עם שמן קוקוס ויוצרים לביבות.

5. מטגנים במשך 2 דקות על אש קטנה עד בינונית עד שהחלק התחתון מזהיב אבל לא נשרף, והחלק העליון תופס כרום - הופכים ומטגנים כדקה-שתיים נוספות.

6. עורמים את הלביבות אחת על השניה ומקשטים.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: