Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיות קוטג׳ שוקולד של סבתא



מצרכים:

3/4 כוס קמח שקדים (ניתן להמיר לקינואה או עדשים בשביל התוספת החלבון)

2 כוסות קמח שיבולת שועל / כוסמין

1/2 כוס אבקת קקאו אורגני

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כפית סודה לשתייה

2 ביצים

1 כוס שמן

1/2 כוס סירופ אגבה / סירופ קוקוס / לתת אורז / מייפל 

או 1 כוס סוכר קנים אורגני / קוקוס

2 כפיות תמצית וניל

1 כוס קוטג׳

אופציה:

1/2 כוס שוקולד צ׳יפס

אופן הכנה:

1. מכניסים לתוך הבלנדר את הקוטג׳, הביצים, השמן, הסירופ והוניל ומפעילים למשך 2 דקות.

2. בתוך קערה מערבבים את הקמחים, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה והסוכר.

3. יוצקים את בלילת הקוטג׳ לתוך תערובת הקמחים ומערבבים היטב.

4. בשלב זה ניתן להוסיף את השוקולד צ׳יפס.

5. מחממים תנור ל-175 מעלות, יוצרים כדורים בגודל כף ומניחים על גבי משטח אפייה,

מכניסים לתנור ואופים במשך 12 דקות.




© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: