Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

גלידה קוקוס ושוקולד לבן עם שבבי שוקולד מריר


מצרכים:

1 כוס קרם קוקוס אורגני של נוטרהזן

יוגורט שוקולד לבן אורגני

30 גרם שוקולד מריר מגורר (אני משתמשת ב-85%)

1-2 כפות סירופ אגבה

אופן הכנה:

1. טורפים בעזרת מטרפה את החלב קוקוס והיוגורט עד שהתערובת תפוחה ועם בועות עדינות.

2. מוסיפים את האגבה והשוקולד המגורר, ומערבבים.

3. ממלאים שקעי ארטיק או מאחסנים בתוך קופסא.

4. ניתן להמיס שוקולד מריר ולטבול את הארטיקים הקפואים בתוך השוקולד.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: