Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס שוקולד רכים ונימוחים מקמח שיפון וסירופ קוקוס


מצרכים ל12 קאפקייקס: 2 כוסות קמח שיפון מלא 1/2 כוס סוכר קוקוס 5 כפות סירופ קוקוס 2/3 כוס קקאו אורגני 2 כפות אבקת אפיה ללא אלומיניום 4 ביצים 1 כוס שמן קוקוס 1 וחצי כוסות תה מסאלה או ארל גריי פושר 1 כף מחית וניל אורגנית 1/2 כוס אוכמניות מיובשות 1/2 כוס שוקולד צ׳יפס

אופן הכנה: 1. מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הקקאו, והסוכר קוקוס ומניחים בצד. 2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם סירופ הקוקוס, הוניל, השמן והתה הפושר. 3. מאחדים את שתי התערובות. 4. מוסיפים את האכמניות והשוקולד צ׳יפס ומערבבים בעזרת כף הץ. 5. יוצקים את הבלילה לתוך תבניות קאפקייקס עד 3/4 גובה, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15 דקות. 6. מקשטים בקרם קוקוס.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: