Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

פנקייק יוגורט שוקולד מקמח עדשים ושקדים (גם בגרסה טבעונית)



מצרכים:

1 כוס יוגורט שוקולד (השתמשתי ב-0% ללא סוכר)

ניתן להשתמש גם ביוגורט שוקולד סויה / עם המון חלבון

1 ביצה / 1 כף פשתן טחון + 3 כפות מים

2 כפות שמן

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כוס קמח עדשים

1/4 כוס קמח שקדים

2 כפות אבקת קקאו אורגני

2 כפות סוכר קוקוס / סירופ קוקוס

(או 1 כף אגבה / מייפל / או 1/2 כף סטיביה או אריתריתול)

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כפית סודה לשתייה


תוספות:

1 כוס דובדבן אמרנה מיובש

או 1/2 כוס שוקולד צ׳יפס מריר


אופן הכנה:

  1. טורפים את הביצה עם היוגורט, השמן, הסירופ והוניל ומערבבים.

  2. מוסיפים את הקמחים, אבקת האפייה והסודה, הקקאו והסוכר ומערבבים היטב.

  3. מפזרים פנימה את הדובדבנים או השוקולד ומחממים מחבת פנקייקים משומנת.

  4. יוצקים כף מהבלילה ומטגנים משני הצדדים.

  5. עורמים את הפנקייקים אחד מעל השני ומגישים עם סירופ שוקולד חם או דבש.


© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: