Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

דייסה שיבולת שועל אפויה בכד עם דובדבנים


דייסה עשירה וטעימה במיוחד, מעולה להתחיל איתה את הבוקר:

מצרכים עבור מנה 1:

1/2 כוס שיבולת שועל עבה

1/4 כוס שיבולת שועל דקה

1 גביע יוגורט בטעם דובדבן

1 כף סירופ מייפל

1/4 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1/4 כפית מלח

1 כוס משקה שקדים

1 כפית קינמון

1 מקל וניל

1 כפית שמן קוקוס מומס

גרידה מ-1/2 לימון

1 כוס דובדבן קפוא

אופן הכנה:

1. מאחדים את השיבולת שועל ומטפטפים מעל את השמן קוקוס המומס, מערבבים היטב עד שכל הפתיתים מכוסים בשמן.

2. מוסיפים את אבקת האפיה, המלח, המייפל, הקינמון והוניל ומערבבים.

3. מגרדים קליפת לימון מ-1/2 לימון ישר לתוך התערובת.

4. מוסיפים את היוגורט והמשקה שקדים, מערבבים היטב את התערובת, ולבסוף מוסיפים את הדובדבנים.

5. ממלאים כד או כל כלי חרסינה אחד שניתן לאפות בו, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. אופים במשך 50-60 דקות עד שהדייסה מתחילה לבעבע, ומשחימה מעט.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: