
ה״שבועלדת״ שלי מתחיל היום, ומכיוון שגם שבועות אוטוטו בפתח, הכנתי משהו ברוח החג - בראוניז שוקולד וגבינה. איזה כייף כשהיום הולדת נופל על חג כל כך יפה, מתלבשים בלבן, הבית מלא פרחים, וכמובן זאת הזדמנות נהדרת לשלב את שני המרכיבים האהובים עלי - שוקולד וגבינה!
לקראת החגיגה הזמנו חברים שפשוט זללו את העוגה וכולם ביקשו את המתכון, אז הנה חברים יקרים, המתכון כבר כאן, תיהנו ;)

מצרכים:
להכנת הבראוניז:
200 גרם שוקולד מריר בטעם קפה (אני השתמשתי בעלית 70%)
3 ביצים אורגניות
90 גרם שמן קוקוס מומס (אבל לא חם!)
1/4 כוס סירופ אגבה
1/2 כפית תמצית וניל טהורה
1/4 כפית מלח אצות ים
1 כפית אספרסו טחון דק
100 גרם קמח חיטה מלאה
לגבינה:
250 גרם גבינת שמנת 27% שומן או יותר
2 ביצים
1/8 כוס סירופ אגבה
2 כפות שמן זרעי ענבים
1 כפית תמצית וניל טהורה
1 כף ליקר בטעם קפה
20 גרם קמח חיטה מלאה
* להעשרת הטעם, ניתן לקצוץ 1/8 חבילת שוקולד מריר בטעם קפה ולפזר בתוך התערובת
השוקולד שאני השתמשתי בו:
