Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

בראוניז שוקולד גבינה בטעם קפה

בראוניז בריא לשבועות

ה״שבועלדת״ שלי מתחיל היום, ומכיוון שגם שבועות אוטוטו בפתח, הכנתי משהו ברוח החג - בראוניז שוקולד וגבינה. איזה כייף כשהיום הולדת נופל על חג כל כך יפה, מתלבשים בלבן, הבית מלא פרחים, וכמובן זאת הזדמנות נהדרת לשלב את שני המרכיבים האהובים עלי - שוקולד וגבינה!

לקראת החגיגה הזמנו חברים שפשוט זללו את העוגה וכולם ביקשו את המתכון, אז הנה חברים יקרים, המתכון כבר כאן, תיהנו ;)

עוגה לשבועות

מצרכים:

להכנת הבראוניז:

200 גרם שוקולד מריר בטעם קפה (אני השתמשתי בעלית 70%)

3 ביצים אורגניות

90 גרם שמן קוקוס מומס (אבל לא חם!)

1/4 כוס סירופ אגבה

1/2 כפית תמצית וניל טהורה

1/4 כפית מלח אצות ים

1 כפית אספרסו טחון דק

100 גרם קמח חיטה מלאה

לגבינה:

250 גרם גבינת שמנת 27% שומן או יותר

2 ביצים

1/8 כוס סירופ אגבה

2 כפות שמן זרעי ענבים

1 כפית תמצית וניל טהורה

1 כף ליקר בטעם קפה

20 גרם קמח חיטה מלאה

* להעשרת הטעם, ניתן לקצוץ 1/8 חבילת שוקולד מריר בטעם קפה ולפזר בתוך התערובת

השוקולד שאני השתמשתי בו: