Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

פשטידת תרד, מוצרלה ופרמזן


מצרכים:

1 בצל גדול

קופסת עלי תרד טריים

1/2 כוס קמח

2 ביצים

1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת

1 כף גבינת פרמזן מגורדת

1 כף אבקץ אפיה

פלפל ומלח לפי הטעם

לטיגון:

1 כף שמן

אופן הכנה:

1. מטגנים בצל עד שהופך לשקוף.

2. שוטפים את התרד ומכניסים לתוך סיר עם מים רותחים ומבשלים כדקה שתיים.

3. מסננים את התרד, סופחים את המים ולחתוך עם סכין. להוסיף לתוך הסיר עם הבצל, לטגן כדקה נוספת.

4. מעבירים לתוך קערה, מצננים מעט.

5. מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומאחדים עם התערובת של התרד. מוסיפים את המוצרלה ומערבבים.

6.לשמן תבנית אינגליש קייק ולהעביר את הבלילה לתוך התבנית. לפזר מעל פרמזן ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה עד

שהחלק העליון מזהיב.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: