
מצרכים לעוגה:
1 כוס קמח כוסמין לבן
1 כוס קמח שקדים / כוסמין לבן
1 כוס קמח עדשים אדומות
(אני חולה על השילוב של שלושת הקמחים, אבל אפשר בהחלט להשתפק בעדשים וכוסמין)
1 כוס סוכר קוקוס
1 כוס סירופ קוקוס
1/2 1 כוסות אבקת קקאו אורגני
1 כף סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
1/2 1 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
4 ביצי חופש אורגניות
1/2 1 כוסות קרם קוקוס 17%-19% / שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות תה ירוק / ארל גריי פושר (השתמשתי בטעם ליקריץ)
1/2 כוס שמן (השתמשתי בזרעי ענבים)
2 כפיות תמצית וניל
אופציה:
אני הוספתי 2 כפיות תמצית ליקריץ (בשביל הטעם והצבע השחור)
מצרכים לקרם קוקוס:
3 פחיות קרם קוקוס 22% שומן (לשמור במקרר 48 שעות לפני השימוש)
200 גרם שוקולד מריר 70%-85%
אופציה:
מצרכים לקרם שמנת:
2 שמנת מתוקה
2 פודינג שוקולד מריר
חלב קר
(יש להכין את הקרם לפי הוראות היצרן)
אופן הכנה:
מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הסודה, הסוכר קוקוס והקקאו.
שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השניה ומתחילים לטרוף.
יוצקים את השמן, קרם הקוקוס / השמנת, הוניל, התה, הסירופ והליקריץ ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולדי חלק ללא גושים.