Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

לזניה צמחונית עם חציל ורוטב בזיליקום


מצרכים:

עלי לזניה

ירקות אנטיפסטי מוכנים מראש (חציל, קישוא, בצל, גמבבה) - לטעמכם

1 כוס מוצרלה מגורדת

רוטב פומודורו בזיליקום של נוטרהזן

50 גרם בזיליקום

לקישוט: פרמזן

אופן הכנה:

1. מניחים את עלי הלזניה בתוך מים רותחים למשך 2 דקות.

2. מסדרים בתוך תבנית אפיה שכבה ראשונה.

3. מורחים את רוטב הפומודורו ומסדרים מעל את ירקות האנטיפסטי.

4. מפזרים מעל את המוצרלה ומעט בזיליקום.

5. מניחים שוב שכבת לזניה, את הרוטב ושאר המרכיבים, וכך האלה.

6. מקשטים מעל עם רוטב, בצל, בזיליקום, מוצרלה ופרמזן.

7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 20-30 דקות עד שהגבינה מזהיבה.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: