Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

טארט שקדים וקרם פטיסייר שקדים ללא גלוטן


טארט שקדים וקרם פטיסייר שקדים ללא גלוטן

מצרכים לבצק שקדים: 3/4 1 כוסות קמח שקדים 1/2 כוס קמח קוקוס 1/2 כפית תמצית וניל 1 כף סירופ אגבה 2 ביצים 4 כפות שמן קוקוס / חמאת גי (חמאה מזוקקת) . מצרכים לקרם פטיסייר שקדים: 240מ״ל חלב שקדים

1 מקל וניל 

3 חלמונים מביצים אורגניות

1/8 כוס סירופ אגבה

2 כפות קורנפלור

2 כפות שמן קוקוס רך .

לקישוט:

תותים ודובדבנים

אופן הכנה: בצק: 1. מכניסים את כל הרכיבים לתוך מעבד מזון ומפעילים למשל 2-3 דקות. 2. לשים את הבצק עם הידיים ומעבירים לתבנית משומנת.  3. מהדקים לדפנות ויוצרים תחתית יפה. 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך 15 דקות. 5. מצננים ומכינים את הקרם. . קרם פטיסייר: 1. בתוך מיקסר, טורפים בזריזות את החלמונים והאגבה לקרם אחיד ותפוח 2. מוסיפים את הקורנפלור בהדרגה. 3. בסיר קטן מבשלים את החלב שקדים עם המקל וניל בתוכו. 4. עושים השוואת טמפרטורות. יוצקים 3/4 מהחלב החם לתוך קערת המיקסר תוך כדי בחישה מהירה.  5. מחזירים את כל התערובת לתוך הסיר על האש תוך כדי בחישה מהירה. בוחשים עד שהקרם מסמיך, אך לא יותר מדי! זהירות! לא לשרוף! 6.מצננים את הקרם. ומכסים בניילון נצמד. מעבירים למקרר למשך שעה. 7. לפני השימוש, עדיף לטרוף שוב כדי לרענן את הקרם.  8. מזלפים את הקרם על התחתית ומקשטים עם תותים ודובדבנים.

#עוגות #קרם #שבועות #שקדים #ללאגלוטן #טארט

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: