Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

תבשיל כרוב על מחבת


מצרכים:

1 בצל גדול

1 ראש כרוב

1/2 לימון

פחית קטנה של רסק עגבניות

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס מים

אופן הכנה:

1. שופכים את השמן לתוך סיר.

2. מטגנים את הבצל הפרוס לקוביות עד שהופך לשקוף.

3. חותכים את הכרוב לרצועות דקות וזורקים לתוך הסיר.

4. מוסיפים 1/2 כוס מים ומטגנים על אש קטנה במשך 20-30 דקות עד שהמים מתאדים והכרוב מתחיל לקבל צבע חום.

5. מוסיפים את המלח, הפלפל והרסק עגבניות והמיץ לימון לפי הטעם.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: