Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

טארט גרנולה וקורנפלקס עם גבינה אפויה לארוחת בוקר מושלמת


מצרכים ל-3 טארטים (15 ס״מ קוטר)

לשכבת הטארט:

1/2 כוס קורנפלקס כוסמין

1/2 כוס פתיתי אורז תפוח

1/2 כוס שיבולת שועל עבה

2 כפיות שומשום מלא

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/4 כוס שמן אגוזי מלך

1/4 כוס סירופ לתת אורז

לשכבת הגבינה:

150 גרם שמנת חמוצה

1 גביע יוגורט עיזים

1/4 כוס סירופ לתת אורז

1 ביצה אורגנית

אופן הכנה:

1. שוברים את הקורנפלקס לתוך קערה. מוסיפים את פתיתי האורז התפוח, השומשום ואת השיבולת שועל, ומערבבים.

2. קוצצים את אגוזי המלך ומוסיפים לקערה.

3. שופכים מעל את השמן אגוזי מלך ואת הסירופ לתת אורז. בשלב זה התערובת מתחילה להיות דביקה מאוד, לכן עוברים לעבודה עם הידיים. לשים ומערבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.

4. מניחים 1/3 מהכמות בתוך קערת טארט קטנה (15 ס״מ קוטר), ומכסים את התחתית והדפנות באופן שווה. ניתן להשתמש בתחתית של כוס כדי למחוץ כמה שיותר.

5. בתוך קערת מיקסר מערבלים את השמנת החמוצה עם היוגורט, הסירופ והביצה לתערובת אחידה וחלקה.

6. יוצקים 1/3 מהבלילה מעל התחתית גרנולה עד הקצה. מחלקים את שארית הבלילה בין 2 הטארטים הנותרים.

7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30-35 דקות, או עד שהקצוות מזהיבים, עם קערת מים בתחתית התנור.

8. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון מוחלט.

9. כאשר העוגה התקררה, ניתן לקשט בעזרת פירות יער, תותים, דובדבנים, קינמון או קקאו, ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.

10. מגישים קר ואוכלים ארוחת בוקר מפנקת עם כל המשפחה.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: