Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיות שיבולת שועל, בננה ופתיתי אורז עם דובדבנים


מצרכים:

2 כוסות שיבולת שועל דקה

2 כפות טחינה

2 כפות סירופ אגבה או מייפל

3/4 כוס פתיתי אורז תפוח

2 בננות בשלות מעוכות

2 ביצים אורגניות

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון טחון

1/2 כוס דובדבנים מיובשים

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחד, ולבסוף מוסיפים את הדובדבנים.

2. מניחים נייר אפיה על תבנית, ומשמנים מעט.

3. יוצרים כדורים בגודל של 1/2 כף ומסדרים על התבנית, עם רווח של 1 ס״מ ביניהם.

4. אופים ב-180 מעלות במשך 15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: