Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מוזלי פרוטאין עם אבקת חלבון


אז כמו שכבר סיפרתי לכם, לאחרונה עברתי לסוג של ״דיאטת חלבונים״, אני לא משלבת פחמימות עם בשר או דגים, אלה אוכלת בעיקר קטניות וירקות. משתמשת הרבה בחומוס, שעועית שחורה, שעועית צהובה או ירוקה, אפונה, עדשים, צ׳יה, יוגורט עזים, ביצים, ומנסה לשלב חלבון בכל ארוחה שלי. אז מה עושים במקרה של גרנולה אם רוצים להוסיף חלבון? מוסיפים אבקת חלבון :)

נתחיל:

2 כוסות שיבולת שועל עבה

1 כוס שיבולת שועל דקה להכנה מהירה

1 כוס אורז תפוח

1/4 כוס גרעיני דלעת

1/4 כוס גרעיני חמניה

3 כפות קקאו אורגני

1/2 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס שקדימון

1/3 כוס דבש או מייפל

1/3 כוס שמן קוקוס מומס

1/2 כוס אבקת/שייק חלבון בכל טעם שתרצו (אני השתמשתי בטעם בננה)

* אפשר להוסיף פירות יבשים (אני הוספתי אוכמניות מיובשות)

אופן הכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את השקדימון, הטחינה, שמן הקוקוס המומס, הקקאו, והדבש למשחה אחידה.

2. מוסיפים את השיבולת שועל, הגרעינים, האורז והאבקת חלבון ומערבבים היטב.

3. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית אפיה ומעבירים לתוכה את הגרנולה.

4. אופים במשך 30 דקות כאשר כל 10 דקות הופדים ומערבבים את הגרנולה בעזרת כף עץ.

5. אפשר להוסיף את אבקת החלבון גם אחרי האפיה. ביחד עם האוכמניות היבשות.

6. לאחסן במקרר.

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: