Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיית אוריאו ענקית לשבועות


אוריאו לשבועות

בשבועות שעבר הייתה לנו תחרות עוגות גבינה בעבודה. אני החלטתי לשלב את הכישורים העיצוביים שלי ואת האפיה הבריאה שלי. נורא נהניתי מהתהליך ובעיקר מהזכיה, זה היה נורא מרגש!!! קיבלתי מתנה מלא כלים לאפיה ומאז אני לא מניחה אותם אפילו לרגע!

עוגת גבינה אוריאו

המצרכים:

לתחתית אוריאו:

2 חבילות עוגיות אוריאו במילוי שוקולד

5 כפות שמן קוקוס מומס

לגלידת אוריאו:

1 גביע גבינת עזים לבנה (אפשר גם גבינת שמנת רגילה)

1 כוס קרם אוריאו לבן (מוציאים את כל הקרם מתוך העוגיות)

2 מיכלים שמנת מתוקה (500 גרם)

1/2 כפית מלח

1 כף מיץ לימון סחוט

1 כוס עוגיות אוריאו מרוסקות (ללא הקרם)

1 חבילת שוקולד לבן קצוץ גס

* להמתקה נוספת ניתן להוסיף מעט סירופ אגבה או דבש

אופן הכנה:

לתחתית:

1. מרסקים את כל העוגיות ומוסיפים את השמן קוקוס המומס. מערבבים היטב עד שכל הפירורים רטובים.

2. מעבירים לתבנית אפיה בקוטר 20 ס״מ ומועכים היטב על מנת ליצור שכבה עבה ואחידה. (עדיף להשתמש בתבנית סיליקון עם בסיס זכוכית).

3. מכ