Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

גלידת בננה טבעונית (רואו)


שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע פסח בא :) לקראת הימים החמים שמתקרבים הכנתי השבוע גלידת בננה מבננה בלבד. נשמע מוזר, נכון? אבל לא תאמינו איזו גלידה טעימה יוצאת מבננה קפואה בגלל המרקם ה״סמוטי״ שלה.

מצרכים ל-2 מנות גלידה:

4 בננות

2 כפות חלב אגוזי לוז (בשביל הטעם)

שוקולד מריר - 4-6 קוביות

אגוזי לוז

תותים לקישוט או כל דבר שמתחשק לכם

מה עושים?

1. פורסים את הבננות לעיגולים ומקפיאים אותם בערך ל8-10 שעות. עדיף להקפיא ללילה שלם.

2. מכינים את הגלידה ממש לפני ההגשה: מוציאים את הבננות מהמקפיא, מעבירים לקערה ומועכים בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים את החלב ומערבבים לקבלת מרקם גלידה. (אני העדפתי את הבלנדר מוט מכיוון שבבלנדר הרגיל זה קצת יותר קשה, הבננה נתקעת לכן צריך להוסיף כל פעם קצת קצת ויותר חלב בשביל שלבלנדר יהיה עם מה לעבוד).

3. מעבירים לקעריות הגשה, ממיסים את השוקולד באמבט מים חמים ושופכים מעל הגלישה. מפזרים אגוזים ותותים מסביב ומגישים.

4. בתיאבון :)

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: