Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיות דלעת ושוקולד מריר ללא גלוטן


עוגיות דלעת

אז לכבוד ה-Halloween שמתקרב קניתי כמה סוגי דלעת והחלטתי להכין קודם כל עוגיות דלעת עם שוקולד מריר 85%. כמובן אפשר להחליף אותו בשוקולד חלב, או מריר 60%, ואז העוגיות יהיו טיפה יותר מתוקות. כלומר, העוגיות האלה יכולות להיות גם ללא סוכר והן גם לא מכילות גלוטן, פינוק בריא וטעים שתוכלו להגיש ביום שישי הקרוב לכל האורחים!

עוגיות להלווין

עוגיות דלעת ושוקולד

אז ממה מתחילים? קודם המצרכים:

1 כוס קמח אורז מלא

1/2 כוס קמח שקדים

1/2 כוס קמח קורנפלור / טפיוקה

1 ו-1/2 כפיות אבקת אפיה

1 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

1 כפית קינמון טחון

2 ביצים אורגניות

1/4 כוס סוכר קנים אורגני (לא חייב)

שמן בריא (אני משתמשת בבוטנים)

1 דלעת קטנה / דלורית (שמהרסק שלה נקבל כוס ורבע בערך)

1 מקל וניל

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

שוקולד מריר 85% (או פחות, לפי טעמכם האישי)

1/2 כוס אגוזי מלך / שקדים / פקאן

זה השמן בוטנים שקניתי לאחרונה (קראתי שזהו שמן מאוד בריא: מכיל כמויות גדולות של ויטמינים ומינרלים, בייחוד ויטמין E. לשמן סגולות מרפא מרובות בשל נוגדי החימצון שבו. הוא מסייע במניעת מחלות כמו אלצהיימר, סרטן, מחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, יש לו השפעה מאזנת על רמות הסוכר בדם, כך כותבים):