• הודליה כצמן

פנקייק חלבון תפוחים מפנק


פנקייק חלבון תפוחים טעים ומשביע מתאים גם לספורטאים

לגרסה הטבעונית:

1 כף זרעי פשתן טחונים + 3 עפות מים

לגרסה הרגילה:

1 ביצה

1/2 כוס קמח קינואה

1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

1 כף מדידה חלבון וניל או בננה או שוקולד

1 כף אבקת אפייה ללא אלומיניום

1 כף קינמון טחון

3/4 1 משקה שקדים / קוקוס

1 כף שמן זרעי ענבים או קוקוס

1 כף סירופ אגבה / לתת אורז / יאקון

1 כפית תמצית וניל


למלית תפוחים:

3 כפות שמן קוקוס

2 תפוחים אדומים חתוכים לקוביות קטנות

1 כף סירופ אגבה / לתת אורז / יאקון

1 כפית קינמון טחון


אופן הכנה:

1. מחממים מחבת ויוצקים לתוכה את השמן קוקוס.

2. מפזרים מעל את התפוח, הקינמון והסירופ, ומטגנים עד להזהבה.

3. טורפים את הביצה.

4. מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים.

5. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים.

6. מאחדים בין התערובות.

7. מוסיפים את התפוחים המקורמלים ומערבבים.

8. מטגנים את הפנקייקים על מחבת שחוממה היטב.

9. עורמים את הפנקייקים אחד מעל השני.

10. אוכלים ונהנים.


להגשה:

ניתן להכין כמות כפולה של תפוחים מקורמלים ולהגיש אותם מעל הפנקיקיים עם גלידה וניל בצד.







#עלהמחבת #פנקייק #חלבון #אחריאימון #ארוחתבוקר

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: