• הודליה כצמן

קרפ תפוחי אדמה וקמח כוסמין


היום בא לי לשחזר ארוחת בוקר טעימה ומיוחדת שהגישו לנו בנורמנדי בעיירה קטנה בשם Villedieu.

מה שמיוחד בקרפים האלה שהם מבצק תפוח אדמה, והשילוב עם ביצת העין / הסלמון מעל פשוט מושלם.

.

אז מה צריך?

1/2 כוס קמח כוסמין

1 כוס משקה קשיו / שקדים

2 ביצי חופש אורגניות

1 כוס פירה תפוח אדמה

1 כף בצל מגורד

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים, יוצקים על מחבת חמה ומטגנים משני הצדדים.

הקרפ המקורי בנורמנדי