• הודליה כצמן

מתכון לפפנאש - סופגניה רומנית מתוקה


מצרכים:

500 גרם גבינת ריקוטה / מסקרפונה

100 גרם סוכר קוקוס / קנים אורגני

350 גרם קמח כוסמין לבן

2 ביצי חופש אורגניות

1 שקית סוכר וניל 1 / 1 כפית תמצית וניל

1 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

שמן קוקוס לטיגון

למילוי:

ממרח חלבה / חמאת בוטנים / ריבת פירות יער

פטל

אוכמניות

אופן הכנה:

1. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הקמח, המלח, הסודה והוניל.

2. מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב.

3. משמנים תבנית אפיה עם שקעי דונאטס או מאפינס עגולים ויוצקים את הבצק לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים ואפויים בפנים.

#סופגניות #דונאטס