• הודליה כצמן

לביבות גבינת טבורוג מקמח כוסמין


מצרכים:

300 גרם גבינה לאפיה / טבורוג

3 ביצים

1/2 כוס קמח כוסמין לבן

מלח וסוכר לפי הטעם

*שימו לב! הבצק אמור להיות סמיך יחסית כדי להכין כדורי גבינה. אם הוא עדיין נוזלי מדי, ניתן להוסיף עוד קמח.

לטיגון:

שמן קוקוס

לקישוט:

יוגורט ותותים

אופן הכנה: 1. בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח כוסמין, מלח וסוכר. 2. מוסיפים ביצים וגבינה ומערבבים היטב.

3. מחממים ומשמנים מחבת עם שמן קוקוס, יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם על המחבת.

4. מטגנים על אש נמוכה-בינונית במשך דקה-שתיים, עד שנוצרת שכבת קרום דקה והקצוות משחימים. הופכים ומטגנים דקה נוספת.

5. מטגנים כדקה נוספת, עד שהתחתית משחימה. עורמים את הלביבות אחת על השניה בצלחת.

#גבינה #כוסמין

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: