• הודליה כצמן

עוגיות פטל ושוקולד מקמח שקדים ועדשים


עוגיות פטל ושוקולד מקמח עדשים ושקדים

מצרכים:

1 כוס שמן זרעי ענבים / חמאת קוקוס

2 ביצים

2 כפיות תמצית וניל

1/4 כוס סוכר קוקוס

1 כוס קמח עדשים

1 כוס קמח שקדים

1 כוס קמח כוסמין

(או 3 כוסות קמח כוסמין)

קורט מלח

3/4 כפית סודה לשתייה

1 כוס שוקולד מריר / ללא סוכר / טבעוני

1 כוס פטל


אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים עם הוניל והשמן.

2. מוסיפים את הסוכר, הקמחים והסודה וממשיכים לערבב.

3. מפזרים את הפטל והשוקולד לתוך הבצק ומערבבים.

4. מרפדים תבנית אפייה ויוצרים כדורים בגודל של כף. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.




#עוגיות #שוקולד #עדשים #קטניות #שקדים

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: