• הודליה כצמן

פנקייק קטו שקדים וקוקוס לפסח, ללא גלוטן עם תוספת אוכמניות או שוקולד צ׳יפס

Updated: Apr 22



מצרכים:

½ כוס קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

3 ביצי חופש אורגניות

¼ כוס חלב שקדים / קוקוס

1 כפית קינמון

½ כפית אבקת אפייה

2 כפות סירופ אגבה / כל ממתיק אחר שאתם אוהבים

לדיאטת קטו השתמשו באריתריתול / סטיביה / מונק לטעמכם

תוספות:

½ כוס אכמניות קפואות

או

½ כוס שוקולד צ׳יפס

אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים עם שאר המצרכים

2. מוסיפים את האכמניות או את השוקולד צ׳יפס ומערבבים.

3. משמנים מחבת ויוצקים לתוכה את הבלילה.

4. מטגנים את הפנקייקים משני הצדדים ועורמים אחת מעל השני.

5. מגישים חם עם תוספות שאתם אוהבים.

6. אוכלים ונהנים, חג שמח!

#פסח #פנקייק #עלהמחבת #ארוחתבוקר #ללאגלוטן #קטו