• הודליה כצמן

משקה שוקולד חם טבעוני עם יין אדום


מצרכים ל-4 כוסות:

2 כוסות יין אדום משובח

350 גרם שוקולד מריר איכותי 70%

2 כוסות קרם קוקוס / משקה שקדים

1 מקל וניל

1 מקל קינמון

2 פרחי אניס

גרידה מ-1/2 תפוז

אופן הכנה:

  1. מניחים את גרידת התפוז בתוך סיר קטן.

  2. מוסיפים את היין האדום וכל התבלינים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות.

  3. מוציאים את כל התבלינים ומסננים.

  4. בסיר נוסף מביאים לרתיחה את קרם הקוקוס / משקה השקדים.

  5. מפזרים את השוקולד המריר בתוך קערה ויוצקים מעל את הקרם החם. מערבבים במהירות וממיסים את השוקולד.

  6. מאחדים בין תערובת השוקולד והיין בחם ומחלקים ל-4 כוסות הגשה.

  7. מקשטים עם קצפת, מרשמלו, שוקולד, קקאו או קינמון אחון.

#משקאות #שוקולד