• הודליה כצמן

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה


מצרכים: 1 כוס קמח קינואה 1 כוס קמח שיבולת שועל 2 כפות סוכר קוקוס אורגני 2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום 1 כפית סודה לשתיה 2 כפיות קינמון טחון 1 כפית ג׳ינג׳ר טחון 1/4 כפית מוסקט טחון 1/4 כפית ציפורן טחון 1 כפית כוסברה טחונה 1 כפית הל טחון 1 כפית אניס טחון 1 גביע יוגורט יווני / בטעם תפוח 1/2 כוס חלב שקדים / אורז 1 כף שמן זרעי ענבים / זית 1 ביצת חופש אורגנית 2 כפות מולסה / סירופ קוקוס / סירופ דבשת החרוב 1 כפית תמצית וניל אם חסרים לכם מצרכים במזווה: *ניתן להמיר את הקמחים לקמח רגיל / כוסמין / שיפון *את הסירופ ניתן להמיר למייפל / סילאן / אגבה / לתת אורז *ניתן להשתמש גם בסוכר רגיל *שמן ניתן להמיר בכל שמן בריא אחר *אם חסר אחד התבלינים - אפשר לדלג עליו במתכון הזה כי הפנקייק עדיין יהיה טעים להגשה: מפזרים קינמון וצימוקים ריבת תפוח וקינמון תפוח מקורמל תפוז / קלמנטינה אופן הכנה: 1. מערבבים את כל החומרים הרטובים. 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים. 3. מאחדים בין התערובות. 4. מטגנים על מחבת שחומם היטב משני הצדדים. 5. עורמים את הפנקייקים אחד על השני.

#פנקייקס