• הודליה כצמן

קרוסטטה איטלקית עם אוכמניות


לבצק: 1/3 כוסות קמח כוסמין 1 כף סוכר קנים / קוקוס 1/2 כוס שמן קוקוס מומס ¼ כוס מים קרים כקרח

עבור מילוי ו ציפוי: 3 כוסות אוכמניות קפואות או טריות חצי כוס סוכר קנים / קוקוס 1 כף קורנפלור 1 כפית קינמון גרידה ומיץ של 1 לימון 2 כפות שמן קוקוס מומס 1 ביצה אורגנית 2 כפיות סוכר וניל או תמצית וניל

אופן הכנת הבצק:

מניחים את הקמח והסוכר במעבד מזון ומפעילים עד להתמזגות.

מוסיפים את השמן ומעבדים שוב.

מוסיפים חצי מי הקרח ומערבבים עד שהבצק מתייצב. ניתן להוסיף מים או קמח לפי הצורך.

מגלגלים את הבצק לכדור ועוטפים בניילון נצמד ומניחים אותו במקרר במשך 30 דקות לפחות.

אופן הכנת המלית:

מערבבים את כל המצרכים התוך קערה בינונית.

מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ, מנקבים נקודות בעזרת מזלג, משמנים במעט שמן קוקוס. מניחים את המילוי על גבי הבצק, מגלגלים את הקצוות פנימה.

מברישים את הקצוות בביצה ומפזרים מסביב סוכר קנים.

אופים ב-170 מעלות כ 45 - 55 דקות, עד שהבצק חום זהוב. מגישים חם.


© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: