• הודליה כצמן

איך אופים עם קמח קוקוס?


המרת קמח רגיל לקמח קוקוס באפיה:

1. באפייה, לא ניתן להחליף את קמח החיטה או קמח אחר לקמח קוקוס ביחס של 1: 1.

2. קמח קוקוס סופג נוזלים, ולא נדרשת כמות גדולה ממנו כדי שהמתכון יצליח.

3. כשמחליטים להחליף את הקמח, יש להשתמש ב-1/4-1/3 קמח קוקוס על כל 1 כוס קמח רגיל.

4. כמו כן, יש צורך להגדיל את כמות הביצים כדי לקשור את הקמח (מכיוון שהוא אינו מכיל גלוטן).

5. באופן כללי, על כל כוס אחת של קמח קוקוס, יש להשתמש ב-6-8 ביצים, וב-1 כוס נוזלים, כמו למשל חלב קוקוס או שקדים.

6. המרקם של קמח הקוקוס הוא גס. כדי להגיע למרקם חלק הוא חייב להיות מעורבב היטב עם שאר החומרים.

7. כמו כן, עדיף לנפות את הקמח קוקוס לפני השימוש.

לסיכום:

קמח קוקוס הוא צפוף והוא יכול גם להיות יבש. לכל קמח יש מאפיינים ייחודיים לו, ומאפים עם קמח קוקוס נוטים להיות צפופים ויבשים. כדי להפחית את היובש, פשוט השתמשו בהרבה ביצים או מחית פירות או ירקות במאפים שלכם כדי להגדיל את הלחות.

המתכונים המובחרים של BakeCare עם קמח קוקוס:

עוגת אספרסו, קרם ריקוטה ואגוזי לוז לפסח מקמח קוקוס

עוגת‭ ‬תה‭ ‬ירוק‭ ‬מאצ’ה‭ ‬‭ ‬מקמח‭ ‬קוקוס‭ ‬ושקדים ללא גלוטן‭

עוגת שקדים וקוקוס עם קרם קוקוס שוקולד לבן, כשרה לפסח, ללא גלוטן

עוגת קוקוס שוקולד, עם קרם קוקוס ושוקולד לבן (ללא גלוטן)

קרפ מקמח קוקוס ללא גלוטן עם תפוחים מקורמלים

קאפקייקס קוקוס קטיפה אדומה

קאפקייקס שוקולד מקמח קוקוס עם קרם קוקוס טבעוני משגע

עוגת קוקוס, קינמון וחמאת בוטנים (ללא גלוטן)

פנקייק שוקולד מקמח קוקוס

עוגיות קוקוס ופטל לפסח

קאפקייקס בננה, דבש ושוקולד (ללא גלוטן) על בסיס קמח קוקוס

#קוקוס

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: