• הודליה כצמן

עוגת קינואה קפה ושוקולד


מצרכים:

3/4 כוס קמח קינואה

1/2 כוס קמח שקדים

1/2 כוס קמח כוסמין מלא / שיפון מלא

1 כוס סוכר קוקוס

3/4 כוס אבקת קקאו אורגני

2 כפיות סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

2 ביצי חופש אורגניות

1/2 כוס שמן זית / זרעי ענבים

1 כוס קרם קוקוס

1 כוס קפה חזק פושר

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית קינמון טחון

אופן הכנה:

1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמחים, הקקאו, אבקת האפיה, הסודה, הקינמון והסוכר.

2. מוסיפים את הביצים, השמן, קרם הקוקוס, הקפה והוניל ומערבלים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בלילה אחידה בלבד.

3. משמנים תבנית אפיה מרובעת או עגולה 20 ס״מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

5. מגישים חם.

#עוגות