• הודליה כצמן

חיתוכיות שבולת שועל ושוקולד


מצרכים:

110 גרם שמן קוקוס מומס

1/4 כוס סוכר קוקוס

4 טיפות סטיביה / 1/4 כוס סירופ אגבה

1/2 כוס ממרח שקדים / אגוזים

2 ביצי חופש אורגניות

2 כוסות קמח שיבולת שועל

1/2 כוס קמח כוסמין / שיפון מלא

1 ו-1/4 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית תמצית וניל טהורה

1 כפית קינמון טחון

אפשרויות:

1/3 כוס נטיפי חמאת בוטנים

1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ גס

1/2 כוס אגוזי מלך / לוז קצוץ גס

לקישוט:

קוביות שוקולד איכותי

אופן הכנה:

1. ממיסים את השמן קוקוס עם סוכר הקוקוס ומניחים בצד.

2. בתוך קערת מיקסר טורפים את הביצים עם הסטיביה / אגבה, הוניל וממרח השקדים.

3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים עם אבקת האפיה והקינמון.

4. מעבירים את התערובת היבשה לתוך קערת המיקסר ומערבבים.

5. מוסיפים את השמן המומס וממשיכים לערבל. בשלב זה מוסיפים את התוספות ומערבבים בעזרת כף עץ.

6. משמנים תבנית אפיה בקוטר 16-20 ס״מ ומעבירים לתוכה את הבלילה.

7. מפזרים מעל את קוביות השוקולד ומכניסים לתנוק שחומם מראש ל-175 מעלות, ואופים במשך 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

#עוגות

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: